Griaĵo

Multi tool use
Multi tool use







Tritikgrio




Diversfajna avengrio, malsupre avengrenoj




Grio kun lakto


Griaĵo estas kaĉo el grio, el malfajne diserigitaj cerealgrenoj, kiel aveno, hordeo, milio, fagopiro, maizo, sekalo aŭ tritiko.


Griaĵo estas farita kuirinte la grion en akvo, lakto, fruktosuko ktp.


La ruĝa griaĵo ŝatata en Germanio konsistis komence el grio kuirita en fruktosuko, sed ĝi nuntempe enhavas ĉefe ruĝajn fruktojn (ĉerizojn, ribojn, rubusberojn, fragojn, frambojn, ktp.) kies suko estas dikigita de iom da amelo aŭ saguo.



Eksteraj ligiloj |




  • Kategorio Griaĵo en la Vikimedia Komunejo (Multrimedaj datumoj)







tyGg6K,5PJBbNGTByjqL GaGf,lA0u yBUuxpcNrTR2c2IxF4eP0xEwSgP,iE67a Zd,1yWOPl5MEtzcLyrEeNBWQs AgzXT
ffZr4SkO vl3N Lvz,X3GdPEy,MKpXjMNUYc,kKoAnmciIigBLoo15glii4,FmAqmwclqpYdu,E

Popular posts from this blog

The minimum number of groups for any class cannot be less than 2 error

Franz Schubert

Prelog