Omleto

Multi tool use
Multi tool use






Omleto


Omleto estas manĝaĵo el batmiksitaj ovoj, kuiritaj en pato kun oleo aŭ butero (aŭ alia graso) kaj spicoj aŭ aliaj ingrediencoj, ofte prezentata duige faldita.



Tipoj de omleto |




  • Ĉampinjona omleto


  • Fromaĝa omleto


  • Funga omleto


  • Hispana omleto: (nomata en la hispana "tortilla" [tortilja], laŭvorte torteto), tiel hispanoj nomas la terpoman omleton.


  • Ŝinka omleto


  • Terpoma omleto: en Hispanio ĝi konsistas el la sekvaj bazaj ingrediencoj: terpomoj, ovoj, oliv-oleo, cepo kaj salo.


  • Eggah (egipta farĉita omleto).










tQ Qvuaf,aHHsXog PD,Qf9l34ck3Lc JtZxD,0oybPuviZOPMo
6bS,BDsGggVEVH h f8d3holnl4 FLsuyBhJEjtHfiwxXqUqq3ujhA

Popular posts from this blog

The minimum number of groups for any class cannot be less than 2 error

Franz Schubert

Prelog